Alarmsystemen

De alarmsystemen van Trend zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Trend maken we immers alleen gebruik van topkwaliteit alarmsystemen.

 Ze zijn getest en gekeurd en voldoen ruimschoots aan de standaardeisen die bij een alarmsysteem horen. Wij leveren alarmsystemen voor woningen, winkels, bedrijven, etc. Oftewel Ieder type gebouw dat een alarmsysteem kan gebruiken. Daarnaast installeren wij het alarmsysteem ook voor u.

Er zijn verschillende type alarmsystemen. Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging zijn de systemen waar wij gespecialiseerd in zijn. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook een alles in een alarmsysteem voor u regelen.

Vandaag de dag worden de meeste alarmsystemen draadloos met elkaar verbonden. Dit brengt mooie mogelijkheden mee.  U bent bijvoorbeeld weg van huis maar heeft toch met uw telefoon of tablet toegang tot de camera’s. Een alarmsysteem werkt natuurlijk ook preventief. Hoeveel inbrekers gaan naar uw huis als er camera’s hangen?

Met een goed alarmsysteem kunt u zonder zorgen.

  • Rustig slapen
  • Lekker op vakantie
  • Gewoon naar het werk gaan

Wilt u nog comfortabeler wonen? Dan is het misschien een idee om gelijk wat domotica toepassingen bij u thuis te installeren. Zo kunt u comfortabeler en energiezuiniger leven. Zo veranderd u uw thuis in een echte ‘smart home‘. Een (volledig) geautomatiseerd huis wat u op afstand kan bedienen.

Informatie opvragen over  alarmsystemen

 Wilt u meer weten over een alarmsysteem of eventueel onze domotica toepassingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u alles vertellen wat u wilt weten.