Beveiliging

Voor gebouwen in de particuliere, bedrijfs- en publieke sector neemt Beveiliging een steeds belangrijkere plaats in. Daarom biedt Trend Installatietechniek  u een totaalpakket aan waarin integrale beveiliging aan wordt geboden.

Of het nu om inbraak, toegangscontrole, brandmelding/ontruiming, camerasystemen of een CCTV installatie gaat. Trend verzorgt de aanleg en het onderhoud van uw beveiligingssysteem volgens de normen van de Borg en het NCP. Wij ontwerpen iedere beveiligingsinstallatie volledig naar de wensen van de klant. Zo wel als eventueel diens verzekeraar. Daarnaast installeren wij ook de ontworpen beveiligingsinstallatie. Bovendien houden wij rekening met alle voorschriften en wettelijke eisen. Kortom kunnen wij bij Trend alles voor u regelen op gebied van beveiliging systemen.

Wij zijn ook zeer bedreven in het installeren van:

Een Alarmsysteem van Trend is van hoogwaardige kwaliteit. Bij Trend maken we immers alleen gebruik van topkwaliteit alarmsystemen.

Wij van Trend installatietechniek BV hebben jarenlange ervaring in het installeren van beveiligingscamera systemen.

CCTV is de Engelse benaming voor cameratoezicht en camerabewaking. Internationaal wordt deze term dan ook veel gebruikt. 

Trend is van vele markten thuis. Ook van brandbeveiliging weten we veel. Vandaag de dag moet iedere woning (gedeeltelijk) beveiligd zijn tegen brand.

Het is ook mogelijk om zelf een simpele beveiliging te installeren, om dit te doen raden we de AJAX hub kit 2 aan. Deze is verkrijgbaar bij onze partner Domoticamagazijn.

Voor professioneel geïnstalleerde beveiliging kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen.  

Indien u vragen heeft of meer informatie wil kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

 

beveiliging