Projecten

Verlichting schakelen middels Gira Enet

Wij hebben in Amsterdam Oost Gira Enet geplaatst.
Het gaat om het plaatsen van o.a. dit prachtige armatuur/lichtlijn ( zie afbeelding )
Deze is eenvoudig te dimmen met de draadloze Enet 1-10V actor die netjes in de inbouwdoos is geplaatst.
Dit draadloze systeem van Gira is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk toepasbaar in elke woning.

Ook in oudere gebouwen kunnen de mogelijkheden van de nieuwste technologieën probleemloos worden geïntegreerd. Met Gira eNet kunnen functies zoals licht- en jaloeziebesturing eenvoudig achteraf worden aangepast en onderling worden gekoppeld – zonder kabels aan te moeten leggen. Want met Gira eNet werkt alles draadloos. Voor de bediening staat een reeks bedieningsapparaten ter beschikking – naast achteraf aan te brengen wandzenders en handzenders. Dankzij de eNet-server kan het systeem met de Gira control clients ook onderweg via de computer of mobiel met smartphone en tablet worden aangestuurd.

Voor meer informatie over dit systeem kunt u hier klikken.
Wilt u zo’n domotica systeem in huis? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

IMG_2402
Back to list