Projecten

E-installatie Allard Pierson Museum

  • Wat: E-installatie inbouwlift
  • Bedrijf: Allard Pierson Museum / Bijzondere Collecties te Amsterdam

In het prachtige Allard Pierson Museum / Bijzondere Collecties te Amsterdam wordt er een speciale inbouwlift geplaatst. Trend Installatietechniek verzorgt hierbij de gehele E-installatie waarbij wij heel secuur te werk moeten gaan. Een mooi project!

Het Allard Pierson Museum is het archeologisch museum van de Universiteit van Amsterdam. Zij tonen de betekenis van oude beschavingen voor de hedendaagse Europese cultuur op een actuele en uitdagende manier. Dat doen ze voor een zo groot mogelijk geïnteresseerd publiek, aan de hand van een archeologisch topcollectie en in samenwerking met talentvolle studenten en excellente onderzoekers.

Back to list