Uncategorized

Kosten van Domotica

Domotica wordt vandaag de dag steeds groter en bekender en dat is met een goede reden. Domotica maakt je leven namelijk makkelijker en is een extra luxe om te hebben in het dagelijks leven. Doordat domotica een extra luxe is en vooral ook zo wordt gepresenteerd kan het al snel het idee geven dat het erg duur is om in huis te halen. Maar dit is lang niet altijd het geval. Het leuke aan domotica is dat u zelf bepaal hoe ver u wilt gaan en wat u wel wilt instaleren en wat u niet wilt installeren. Op deze manier heeft u gemakkelijk controle over de kosten van domotica.

Klein beginnen

Als u graag domotica in huis wilt is het niet nodig om meteen uw hele huis om te laten toveren tot een high-tech Smarthome. Integendeel zelfs u kunt bij kleine zaken beginnen zoals alleen de verlichting of zonnewering of misschien zelfs alleen een videodeurbel. Het fijne van een domotica installatie is dat u altijd op een later tijdstip nog gemakkelijk kunt uitbreiden. U hoeft dus niet meteen voor groot bedrag te investeren.

Geld besparen met domotica

Door het gebruik van domotica kunt u ook veel geld besparen. Domotica maakt het mogelijk om alle verlichting in huis uit te schakelen met uw smartphone. Bent u dus de hele dag van huis weg en bent u vergeten de verlichting in bijvoorbeeld uw badkamer uit te zetten, dan kunt de verlichten gemakkelijk met een druk op uw smartphone uitzetten. Dit geld ook voor de verwarming. Als u een dag van huis bent en het erg vervelend vindt om in een koud huis thuis te komen en daarom de verwarming maar aan laat staan, kan dit veel extra stookkosten opleveren. Met een domotica installatie kunt u de verwarming als u weg gaat uitzetten en 1 à 2 uur voordat u weer thuiskomt aanzetten. Hiermee zullen de besparingen per jaar flink oplopen. 

Domotica door TrendBV

Bij Trend instaleren we de domotica volledig voor u. We gaan graag in gesperk met u over wat een graag wilt en hoe u het wilt. Wij kunnen alles naar wens voor u realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in domitica op basis van KNX. Installaties die wij volledig naar uw wens inrichten hebben een vanaf prijs van slechts €4999,-

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen en ideeën met ons te bespreken.

Back to list