Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Trend is van vele markten thuis. Ook van brandbeveiliging weten we veel. Vandaag de dag moet iedere woning (gedeeltelijk) beveiligd zijn tegen brand. De meeste nieuwbouw woningen worden dan ook standaard geleverd met rookmelders. Een rookmelder is nog maar de eerste stap.

U weet vast wel dat de rookmelder aangeeft dat er rookontwikkeling is. Misschien niet perse een brand, maar in ieder geval rook. En waar rook is , is vuur. Wat gaat u doen wanneer er brand is? Trend Installatietechniek kan u helpen met onder anderen

  • Het installeren van verschillende blussystemen.
  • Het helpen kiezen van de juiste locaties voor de blussystemen.
  • Het opstellen van een ontruimingsplan

Door onze jarenlange ervaring weten we bij Trend wat de beste apparatuur is voor brandbeveiliging. We werken daarom met de beste rookmelders en blussystemen. Hierdoor is uw brandbeveiliging in goede handen. De schade aan woning of bedrijf blijft bij goed gebruik van het blussysteem minimaal. Preventief onderhoud aan uw brandbeveiliging’s systeem is ook noodzakelijk. Het alarm moet het natuurlijk wel doen wanneer het nodig is. Trend is er niet alleen voor het installeren van alarmsystemen. Wij helpen u ook bij het onderhouden van uw alarmsystemen.

Contact

Als u geïnteresseerd ben in onze expertise op het gebied van brandbeveiliging dan kunt u met ons contact opnemen.