CCTV

TrendBV installeert CCTV voor u.

CCTV is de Engelse benaming voor cameratoezicht en camerabewaking. Internationaal wordt deze term dan ook veel gebruikt. U vindt online vast ook vaak CCTV systemen. Deze systemen zijn vaak een set van beveiligingscamera’s. Om de orde en veiligheid te bewaken is een beveiligingssysteem van groot belang. De installatie moet dan ook vakkundig gebeuren.

Bij Trend hebben we specialisten in dienst die voor u een beveiligingssysteem kunnen plaatsen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring met het installeren van verschillende systemen. Een beveiligingssysteem is een van de systemen die we vaak installeren. En terecht. Beveiligingscamera’s werken vaak preventief. Daarnaast is ook prettig dat als er iets gebeurt, dat het dan ook vastgelegd staat. Het vakkundig personeel van Trend weet door zijn jarenlange ervaring de beste positie’s om beveiligingscamera’s te plaatsen.

Als u niet eerder beveiligingscamera’s heeft gehad dan kunt u natuurlijk ook aan ons vragen hoe het zit met de huidige wet en regelgeving. Beelden van een beveiligingscamera mogen namelijk niet zomaar vrijgegeven worden of op internet geplaatst worden.

Er zijn zoveel beveiligingssystemen op het gebied van CCTV, dat u vaak zoekende bent wat het beste is voor uw situatie. Bij Trend kunnen we u adviseren wat voor uw specifieke situatie de juiste keuze is. En advies kost bij ons uiteraard niets.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op.