De diensten van TrendBV

Sinds jaar en dag zijn wij bij Trend een expert in installatietechniek. Wij kunnen in dit kader alles voor u regelen. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of voor een volledige installatie bij een nieuwbouwwoning. Bij Trend is installatietechniek immers een beheerst vak. Wij hebben gespecialiseerd personeel in dienst. Hierdoor blijft onze kwaliteit van werken op het gebiedt van installatietechniek van hoog niveau.

Desondanks dat we als installatiebedrijf in Veenendaal gevestigd zijn, bieden we onze diensten aan over het gehele land. Dus we doen niet alleen installatietechniek in Veenendaal, maar op de locatie waar u zich bevindt.

Onderhoudscontact

Iedere installatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Trend Installatietechniek kan dit natuurlijk voor u doen. Preventief werken staat bij ons dan ook voor op. Door periodiek onderhoud te plegen op uw installatie, blijft uw installatie in topvorm.

Als u een onderhoudscontract wilt aanvragen dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Elektrotechniek

Trend levert verschillende diensten op het gebied van elektrotechniek. Daarbij mengen we topkwaliteit en snelle dienstlevering als ons eigen usp.

Wij leveren onder anderen de volgende diensten:

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen al uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. 

Diensten van Trend