Domotica

Trend is specialist in het leveren en installeren van domotica systemen.

Wij leveren voor verschillende type gebouwen  systemen. Deze types hebben we onderverdeeld in woningen en bedrijven. Wij doen ons best om voor iedere locatie en situatie, het beste domotica systeem te installeren.

Domotica systeem voor woningen

Vandaag de dag zitten huizen vol met verschillende installaties en systemen denk aan cv-installaties, airconditioning, rolluiken, jaloezieën, audio/video apparatuur, etc. deze systemen werken allemaal op zich en moet u handmatig in/uitschakelen terwijl het toch veel fijner is om dit allemaal automatisch te doen. 

Domotica is het automatiseren en slim koppelen van deze verschillende systemen. . Denk er bijvoorbeeld aan dat als u s ’morgens opstaat de temperatuur in huis in elke ruimte is zoals u het wilt, de rolluiken zijn opgetrokken, afhankelijk van het weer de zonwering neer gelaten is en de computer in de werkkamer is opgestart. Ook aan verlichting wordt gedacht bijvoorbeeld lichtscenes voor film, slapen, koken, etc. E.e.a. simpel te bedienen door middel van inbouw touchscreens, smartphones en/of tablets.

Trend installatietechniek is hierin gespecialiseerd op basis van de KNX standaard. Dit is de wereldwijde standaard op het gebied van huis en gebouw automatisering. Ook is KNX  merk onafhankelijk en dus is de compatibiliteit met producten voor nu en in de toekomst gewaarborgd. Informeer bij ons vrijblijvend naar wat de mogelijkheden voor uw huis kunnen zijn.

Domoticasystemen voor bedrijven

Ook voor de professionele markt kunnen wij veel betekenen met onze domotica systemen. Gebouwen worden steeds slimmer met verschillende systemen. Door middel van onze systemen kunt u o.a.

  • Het energieverbruik monitoren
  • Ramen open en dicht sturen op basis van CO2 waardes
  • Verlichting en verwarming/airconditioning in kantoren schakelen d.m.v. aanwezigheidsmelders
  • etc.

En voordat u naar huis gaat met een blik op uw monitor kijken of alle verlichting uit is en ramen gesloten zijn. Ook het toepassen van domotica in de zorg komt steeds vaker voor. Domotica systemen installeren is een dienst die steeds vaker wordt gebruikt door onze klanten.

Ook kunnen we voor u een koppeling maken naar verschillende gebouwbeheersystemen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen