KNX Professionals en meer bij Trend BV

Bij een bedrijf als Trend is het van groot belang om vakkundig personeel in dienst te hebben. Wij hebben mensen voor verschillende uiteenlopende werkzaamheden.

Allround installateurs

Zorgt voor de installatie, inrichting en onderhoud van technische installaties.

Allround elektrospecialist

De expert op het gebiedt van elektroinstallaties. Bijvoorbeeld een LED verlichting installatie, noodverlichting installatie, etc.

Domotica KNX Professionals

Onze KNX professionals is onze specialist op het gebiedt van woning en gebouw automatisering. Expert in het leveren van een ‘smart home’ oftewel het slimme wonen. Onze KNX professionals blijven op de hoogte van de nieuwste KNX technologie.

Domotica KNX Installateurs

Voor onze KNX installateurs kent een KNX installatie geen geheimen. Een snelle installatie van een intelligente woning en gebouw installatie op basis van een KNX systeem is voor onze mensen vanzelf sprekend.

Domotica Ipad specialist / KNX programmeurs

De KNX programmeurs zijn op de hoogte van de beste en nieuwst KNX software apps. Zij weten hoe deze software werkt en kunnen kleine aanpassingen daarin verrichten. Tevens zijn ze een domotica ipad specialist. Ook met de beschikbare domotica ipad apps kunnen zij werken en uitleg in geven.

Autocad specialist

Voor het technisch tekenwerk hebben wij een speciale gecertificeerde Autocad specialisten in dienst.