Laadpaal voor uw auto

Trend kan u ook voorzien van een laadpaal voor bij u thuis of voor uw bedrijf. We  leveren laadpalen voor alle soorten elektrische auto’s. Wij installeren de laadpalen ook voor u.

Wilt u liever geen hele paal op uw oprit plaatsen. Dan is het ook mogelijk om een oplaad station aan uw muur te bevestigen. Dit scheelt ruimte op uw oprit.

Bij Trend nemen wij graag al uw zorgen uit handen. U hoeft alleen uw merk auto en het type door te geven. Wij zullen u dan lijst met verschillende laadpalen doorsturen en het door ons geadviseerde laadstation bij uw auto.

Wij werken met EVbox laadstations. Dit zijn laadstations van hoge kwaliteit. De EVbox wordt in verschillende top 5 en top 10 lijsten benoemd als een van de beste laadstations die op dit moment verkrijgbaar zijn. Daarom bieden wij de EVbox aan. Bij Trend streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de EVbox sluit helemaal aan bij deze visie. 

Laad snel

EVBox HomeLine laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Hij is verreweg de meest veilige en de snelste laadmethode voor thuis.

Laad slim

EVBox HomeLine factureert automatisch jouw stroomverbruik (met je werkgever). Dankzij z’n duurzame bouw hoef je hem nauwelijks te onderhouden. Zo ga je opgeladen de weg op, elke dag weer.

Laad morgen ook nog

De EVBox is geschikt voor elke elektrische auto van vandaag én morgen. Laat ons weten welke auto u heeft en welk type en wij kunnen u precies vertellen welk vermogen uw laadpaal moet hebben.

Neem contact met ons op en geef uw auto en type door. Wij regelen de rest.