Noodverlichting installeren

U staat vast niet altijd bij noodverlichting stil. Maar toch is het heel belangrijk. Het is namelijk een verplicht onderdeel van ieder bedrijf om te hebben en te onderhouden.

Een noodverlichting’s installatie betreft een voorziening die in geval van calamiteiten of bij het uitvallen van de normale verlichting, de aanwezigen in staat stelt de ruimte of het gebouw veilig te verlaten.

Calamiteiten kunnen zich onder andere voordoen tijdens netspanning onderbrekingen of brand. Noodverlichting vormt in deze gevallen een essentiële veiligheidsvoorziening.
Belangrijk is dat de verlichting door een vakkundig installateur wordt ontworpen en uitgevoerd. En bij Trend vindt u vakkundige specialisten die een installatie kunnen aanleggen. Zo u bent u ervan verzekerd dat de installatie aansluit bij de huidige normen. Bij Trend zijn we ook op de hoogte van de standaarden waar de noodverlichting aan moet voldoen.

Naast het plaatsen van noodverlichting is preventief onderhoud ook heel belangrijk. Daarom adviseren wij u altijd om periodiek onderhoud te laten doen aan uw noodverlichting. Zo komt u bij geval van nood niet voor verrassingen te staan.

Bent u geïnteresseerd om uw verlichting aan te laten leggen door Trend? Of wilt u het onderhoud van uw verlichting laten doen door Trend. In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen.