Over Trend BV

Ons bedrijf 

Wij zijn al jarenlang een specialist op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, verlichting, huisautomatisering, domotica, knx, etc.

Trend is gevestigd op Kazemat 33, 3905 NR te Veenendaal. Ondanks dat wij in Veenendaal gevestigd zijn bedienen wij heel Nederland. Onze locatie is daarom niet van belang. Die van u des te meer. Of u zich bevindt in Amsterdam, Groningen, Maastricht, of waar dan ook. Dat maakt voor ons niet uit.

 

 

Ons bedrijf

Gecertificeerd en gediplomeerd

Het personeel bij Trend is bekend met de nieuwste software, installatietechnieken, standaarden, wet en regelgeving in de diensten die wij leveren. Zij hebben vaak een opleiding of cursus met succes afgerond. Hierdoor kunnen zij vakkundig gebruik maken van de bekendste software en installatie systemen die wij gebruiken.

KNX partner

Trend is een groen bedrijf.

Zo scheiden wij al het bouwafval en laten wij dit ophalen of voeren wij dit netjes af. Wij laten dus geen bende bij u slingeren.

Bijvoorbeeld alle TL-lampen, oude armaturen etc. laten wij ophalen door Wecycle.

wecycle

Partnerships

Met Wecycle zijn wij een partnership aangegaan om aan u en onze vaste klanten te laten zien dat wij ook wat het milieu betreft ons beste beentje voorzetten.

Gekeurd 

Ook is ons bedrijf een door Sterkin erkend installateur.

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert.
Als onafhankelijke keurmerk beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, alsmede voor installateurs van duurzame energie installaties.
De door Sterkin erkende installateurs gaan voor kwaliteit!

 

Wilt u contact met ons opnemen, dan kan dat altijd.