Technisch tekenen

Technisch tekenen is belangrijk om uw installatie zo duidelijk mogelijk  op papier te krijgen. Trend installatietechniek kan op gebied van technisch tekenen aan alle wensen van de opdrachtgever voldoen integendeel tot veel andere bedrijven. Bovendien hanteren wij voor  tekenwerk altijd de geldende normen en voorschriften. Waardoor u dus een installatie tekening van hoogwaardige kwaliteit krijgt.

Tekeningen verzorgen wij voor adviseurs, elektrotechnische installatie bedrijven enz. Voor het vak van tekenen heb je ervaring nodig. Bij Trend hebben we daarom specialisten lopen met jarenlange ervaring in het maken van tekeningen. Want kwaliteit leveren is voor ons erg belangrijk. Onze specialisten zijn dan ook gecertificeerd om te werken met de beste programma’s voor het maken van technisch tekenwerk. En bij iedere update leren wij gewoon bij. Zo werken we bij Trend. We updaten ons zelf. Omdat wij vinden dat het belangrijk is om bij te blijven met de nieuwste software en technieken. Zo kunnen wij onze klanten bedienen met het nieuwste van het nieuwste. Door onze ruime ervaring en uitstekende beheersing van de laatste CAD-software, is Trend in staat technische tekeningen van hoge kwaliteit te produceren.

Zo kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Revisie tekenwerk
  • Ontwerp van elektrotechnische installaties
  • Digitalisering van tekeningen
  • Omzetten van digitale bestanden
  • Werktekeningen

Technisch tekenen wordt bij Trend uitgevoerd met Autocad en Stabicad. De Technische tekeningen worden digitaal en/ of op witdruk aangeleverd. 

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.